Gratis digitale kaartjes

Kaartjes krijgen of versturen is toch superleuk. Of het nu naar een vriend of vriendin is, (groot)ouders of (klein)kinderen, iedereen kan een gratis kaartje gebruiken. Om meer liefde de wereld in te brengen, bied ik je deze kaartjes aan, zodat je op een unieke en persoonlijke manier je naasten kunt verrassen. Of het nu gaat om een verjaardag, of gewoon om te laten weten dat je aan ze denkt. Deze kaartjes brengen sowieso een glimlach op iemands gezicht.

Kies een van de ontwerpen, voeg je persoonlijke boodschap toe en zend het kaartje via e-mail of WhatsApp. Een cadeautje via het internet, hoe leuk is dat!

Het enige dat je hoeft te doen om de kaartjes te kunnen downloaden, is je inschrijven op mijn inspiratiemails. Wees niet bang dat je ineens overladen wordt daarmee. Je ontvangt eens in de twee weken een mailtje. En heel soms maak ik je graag attent op iets speciaals.

Hieronder kun je de voorbeeld kaartjes bekijken. Bladeren doe je door te klikken op de pijltjes links en rechts in het plaatje of op de stippen onderaan. Ze zijn leuk hè en je krijgt ze allemaal.

Nu je hier toch bent, kijk ook eens bij mijn gratis ontstress tips of mijn video’s,zodat je ook je eigen dag bijzonder kunt maken.